Γερμανία

Τέλος η χρονιά για τον Πίστσεκ

Σεζόν τέλος για τον Λόυκας Πίστσεκ, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Πολωνίας με το Μαυροβούνιο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Τέλος η χρονιά για τον Λούκας Πίστσεκ. Ο διεθνής Πολωνός δεξιός οπισθοφύλακας της Ντόρτμουντ τραυματίστηκε στο δεξί του γόνατο, στον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Kicker», προσθέτει άλλον έναν "πονοκέφαλο" στον τεχνικό της Μπορούσια, Πέτερ Μπος, ο οποίος, μετά τον τραυματισμό του Πίστσεκ, προσθέτει άλλη μια απώλεια στο απουσιολόγιό του, το οποίο είναι γεμάτο από ονόματα, μετατρέποντας την ομάδα σε «νοσοκομείο».

Την θέση του δεξιού μπακ από την Πολωνία, όπως τονίζει το έγκυρο γερμανικό αθλητικό περιοδικό στο ρεπορτάζ του, αναμένεται να πάρει, κατά πάσα πιθανότητα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Βεστφαλών από τη Χόφενχαϊμ, που ακούει στο όνομα Τζέρεμι Τόλγιαν.

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x