Stoiximan Super League

«Τερατουργήματα της νοσηρής φαντασίας του Δημάρχου»

Ως προσπάθεια του Άρη Βασιλόπουλου να συνεχίσει την τακτική συκοφαντιών στο θέμα της «Αγιά-Σοφιάς» θεωρούν στην ΑΕΚ την ανακοίνωση του Δήμου. Διαψεύδονται οποιοιδήποτε τραμπουκισμοί στη Φιλαδέλφεια.

Με έντονη δυσαρέσκεια έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Παρά τον εκνευρισμό που προκάλεσαν στην «Ένωση» οι καταγγελίες για «τραμπουκισμούς» από οπαδούς της ομάδας, θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος να λάβει επίσημη απάντηση ο Άρης Βασιλόπουλος.

Αντ’ αυτού παραπέμπουν στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ και συγκεκριμένα στο σημείο που ανέφερε ότι:

«Σε όλες τις συκοφαντικές αναφορές του κυρίου Δημάρχου το μόνο που του απαντάμε είναι ότι η ΑΕΚ σε ολόκληρη αυτή την επίπονη διαδρομή έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και έχει κρατήσει ηπιότατη στάση απέναντι στην πρωτοφανή αδιαλλαξία του. Εκείνος δεν σέβεται τον νόμο και τις αποφάσεις του ΣτΕ στο οποίο εκείνος προσέφυγε!».

Πάντως από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζεται ότι γίνονται συνεχώς εκκλήσεις στον κόσμο και τους συλλόγους που έχουν ξεσηκωθεί για το θέμα του γηπέδου, όπου διατυπώνεται η παράκληση «προς Θεού, όλες οι αντιδράσεις πρέπει να είναι απόλυτα ειρηνικές για να μην δώσουμε το παραμικρό άλλοθι σε αυτόν τον κύριο».

Όσο για τις καταγγελίες περί «τραμπουκισμών», οι άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν να ενημερωθούν αν συνέβη οποιοδήποτε «παρατράγουδο» έξω από το Δημαρχείο και αφού εξακρίβωσαν ότι δεν έγινε το παραμικρό, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε να κάνουμε με τερατουργήματα της νοσηρής φαντασίας του Δημάρχου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x