Stoiximan Super League

Τέτοια φάση πρέπει να «γράφει» γκολ

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Πέδρο Μαρτίνς τα είπε όλα για την συγκεκριμένη φάση στην συνέντευξη Τύπου. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ με τον Φορτούνη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ένα γκολ που αποδεικνύει την αξία και το ταλέντο του νεαρού μέσου. Είναι αλήθεια πως δεν τα βλέπουμε κάθε μέρα στα ελληνικά γήπεδα τέτοια ωραία γκολ. Όπως είναι αλήθεια ότι δεν βλέπουμε και κάθε μέρα σε ντέρμπι, ευκαιρία όπως αυτή που έχασε ο Φετφατζίδης στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς. Και είναι πραγματικά κρίμα για τον Ποντένσε και τον Γκερέρο που τα έκαναν όλα τέλεια στη φάση, να μην σκοράρει ο Φέτφα στο τετ α τετ με τον Μπάρκα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η αντίδραση και μόνο του Μπάρκα είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος την πολύ μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Ολυμπιακός. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, έμεινε όρθιος και απλά…περίμενε. Δεν υπήρξε αντίδραση από πλευράς του «κιτρινόμαυρους» πορτιέρε, γιατί πολύ απλά από το σημείο που σούταρε ανενόχλητος ο Φετφατζίφης, δεν μπορεί ν’ αντιδράσει κάποιος τερματοφύλακας.

Αυτές οι φάσεις λοιπόν σε ντέρμπι δεν είναι πολλές. Ειδικά όταν μιλάμε και για εκτός έδρας παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει πάρει το ματς γιατί είχε καλύτερες φάσεις, καλύτερες ευκαιρίες από την Ένωση. Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν γιατί πολύ απλά το τελείωμα του Φετφατζίδη στο φινάλε του αγώνα ήταν απογοητευτικό. Και όταν σε τόσο σημαντικό ματς παρουσιάζεται αυτή η ευκαιρία και η φάση δεν τελειώνει με την μπάλα στα δίχτυα, τότε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Μπορεί να πει κάποιος για το ότι οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 90’ από τον Μπακασέτα. Ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη συγκέντρωση. Είναι όμως τόσο μεγάλη η φάση του Φετφατζίδη που τα επισκιάζει όλα. Φαίνεται στα τελευταία ματς ότι λείπει το εύκολο γκολ από τον Ολυμπιακό. Εδώ όμως δεν μιλάμε για εύκολο γκολ. Στην συγκεκριμένη φάση μιλάμε για γκολ που δεν…χάνεται. Και το πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους είναι ότι το τελείωμα της φάσης ήταν απογοητευτικό. Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Πέδρο Μαρτίνς τα είπε όλα για την συγκεκριμένη φάση στην συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x