Stoiximan Super League

Τέτοιους παίκτες θέλει ο Ολυμπιακός, να «καίγονται» να παίξουν

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τη μεγάλη επιθυμία του Γκερέρο να παίξει στο Περιστέρι, η οποία πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Τρίτης και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος και μάλιστα για δύο λόγους.

Ο ένας φυσικά έχει να κάνει με το ότι ο Ισπανός θα είναι στην διάθεση του στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Ο άλλος είναι πιο σημαντικός κι αφορά τη νοοτροπία του Ισπανού επιθετικού. Ο Γκερέρο έδειξε με την προσπάθεια που έκανε τις τελευταίες μέρες πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει την ομάδα του. Και η αλήθεια είναι πως έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια ο Ισπανός στο Ρέντη, μαζί με τον Χρήστο Μουρίκη, τον προπονητή φυσικής κατάστασης των πειραιωτών.

Ο Γκερέρο έδειξε στον προπονητή και στους συμπαίκτες του αλλά και σ’ όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού, ότι «καίγεται» για να παίξει στο Περιστέρι. Ο Ισπανός θα μπορούσε να πάει πιο συντηρητικά, ξέροντας πως ακολουθεί το παιχνίδι στην πατρίδα του απέναντι στην Μπέτις. Κι εκεί είναι σίγουρο πως ο Γκερέρο θα είναι βασικός καθώς ο Χασάν είναι νοκ άουτ και ο Μάνος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Κανείς δεν θα πίεζε τον Ισπανό για να παίξει στο Περιστέρι και ο Μαρτίνς δεν είπε το παραμικρό στον παίκτη του. Ο ίδιος ο Γκερέρο όμως είπε στον Πορτογάλο πως θα έκανε μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει κι αυτό είναι κάτι που το εκτίμησε σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Πορτογάλος προπονητής.

Τέτοιους παίκτες θέλει ο Ολυμπιακός, με αυτή τη νοοτροπία. Θέλει παίκτες που να «καίγονται» να παίξουν, που είναι έτοιμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω για να βοηθήσουν την ομάδα τους. Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί στην περίπτωση του Γκερέρο είναι ότι ο 28χρονος στράικερ έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμος στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Η αλήθεια μάλιστα είναι πως ελάχιστοι πίστευαν ότι ο Γκερέρο θα κατόρθωνε να βγάλει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και θεωρούσαν πως δεν θα είναι στην διάθεση του Μαρτίνς για το παιχνίδι της Κυριακής.

Κι όμως ο Γκερέρο φρόντισε να δείξει όχι μόνο τον επαγγελματισμό του αλλά και το «δέσιμο» που έχει με την ομάδα του, παρά το ότι είναι μόλις λίγους μήνες στον Πειραιά. Ο Γκερέρο έδωσε το παράδειγμα με την συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα και είναι ξεκάθαρο πως τέτοια νοοτροπία χρειάζονται τα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων. Κανείς δεν γνωρίζει αυτή την στιγμή αν ο Γκερέρο θα παίξει στο παιχνίδι του Περιστερίου, καθώς ο Μαρτίνς θέλει να τσεκάρει τον παίκτη του και στην προπόνηση της Πέμπτης.

Μόνο και μόνο η προσπάθεια όμως που έκανε ο Γκερέρο ήταν αξιοπρόσεκτη και ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε να πει τα καλύτερα για τον Ισπανό επιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x