Stoiximan Super League

«Θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από τον ΟΦΗ»

Το βραβείο για το Best Goal της 24ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Μανώλης Μονιάκης για το τέρμα του κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Κρητικό να τονίζει ότι θα είναι ο τελευταίος που θα φύγει από τον ΟΦΗ.

Παρέλαβε το βραβείο του Best Goal της 24ης αγωνιστικής της Superleaue ο Μανώλης Μονιάκης, για το υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ, κατά την απονομή του, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του αλλά και σε όλους όσους εργάζονται στην Κρητική ΠΑΕ παρά τα προβλήματα, ενώ επισήμανε ότι είναι πιστός στρατιώτης του ΟΦΗ.

«Μπορεί να το πήρα εγώ αυτό το βραβείο, αλλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο οι 16 συμπαίκτες μου που είναι στην ομάδα, όσο και οι άνθρωποι που δουλεύουν στο σύλλογο, παρά τα προβλήματα. Έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και στη συνέχεια. Όσο για εμένα, έχω δηλώσει ότι είμαι στρατιώτης του ΟΦΗ και θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από την ομάδα», ήταν τα λόγια του Έλληνα αμυντικού που στη συνέχεια αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του.

«Το βραβείο το αφιερώνω στην οικογένεια μου και περισσότερο στην γυναίκα μου και το παιδί μου. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα μου που είναι συνεχώς κοντά μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x