Ισπανία

«Θα παίξει καλή μπάλα με Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να πάρει και τίτλους»

Το κλίμα που υπάρχει στην Ισπανία με την πρόσληψη του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα μετέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Κρύος. «Δεν πιστεύω ότι θα κάνει πολλές μεταγραφές», τόνισε.

Καλή περίπτωση για την Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Κρύος τον Ερνέστο Βαλβέρδε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6, τονίζοντας ότι υπάρχει καλό κλίμα στην Ισπανία για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός και συνεργάτης της ισπανικής ομοσπονδίας, εκτιμά ότι οι Καταλανοί θα παίξουν καλό ποδόσφαιρο με τον 53χρονο προπονητή, αλλά, όπως τόνισε στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα, θα θεωρηθεί επιτυχημένος μόνο αν πάρει τίτλους.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τα δεδομένα της πρόσληψης Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα: «Το προφίλ του είναι καλό για την ομάδα, ο ισπανικός Τύπος αναφέρεται με καλά λόγια για αυτόν. Είναι low profile. Το πιο δύσκολο έργο θα είναι να καταφέρει να τιθασεύσει τους Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες, είναι παραπλήσιες οι σκέψεις του Βαλβέρδε με τον τρόπο λειτουργίας της Μπαρτσελόνα. Από την αρχή μπήκε με το δεξί και πιστεύω, αλλά και εύχομαι να τα πάει καλά».

-το αν ερωτήθηκαν ο Μέσι κυρίως, αλλά και οι υπόλοιποι σταρ για την πρόσληψή του: «Είναι λογικό, πιστεύω ότι έβαλαν κάποια ονόματα στο τραπέζι και θα ερωτήθηκαν. Οι παίκτες θέλουν όμως να παίζουν. Αυτά, δηλαδή για το πώς πάει η ομάδα, φαίνονται και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όπως φέτος που σε κάποια ματς δεν ήταν καλά η Μπαρτσελόνα. Αυτό πιστεύω ότι θα φανεί και φέτος, πολλά θα κριθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

-το αν πιστεύει ότι θα τα καταφέρει στην Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε: «Τους προπονητές τους κρίνουν βάσει των τίτλων. Πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά, αλλά δεν ξέρω αν θα πάρει τίτλους. Κάποιον τίτλο θα τον πάρει, δεν ξέρω ποιον, πιστεύω ότι θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Για να αποδειχθεί πετυχημένος πρέπει να πάρει τίτλους. Οι Ισπανοί τεχνικοί είναι αυτοί που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

-το αν πιστεύει ότι θα κάνει πολλές μεταγραφές η Μπαρτσελόνα και τι ισχύει για τον Ερέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Αν έχεις παίκτες να βγάλεις θα τους βγάλεις. Η Μπαρτσελόνα έχει να βγάλει περίπου έξι χρόνια να βγάλει. Έχει βγάλει καλές φουρνιές πιο παλιά που τροφοδοτούσαν τόσα χρόνια. Πιστεύω ότι δεν θα κάνει πολλές μεταγραφές. Θα κάνει λίγες και θα κοιτάξει παίκτες που τους ενδιαφέρουν πραγματικά. Λόγω και του financial fair play θα κάνει μετρημένες κινήσεις. Πιστεύω ότι τον ενδιαφέρει πραγματικά ο Ερέρα της Μπαρτσελόνα, είναι παίκτης για Μπαρτσελόνα και τον είχε και στην Μπιλμπάο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x