Ισπανία

Θέλει δανεικό τον Ιβάνοβιτς η Μπαρτσελόνα

Την περίπτωση του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς φέρεται να εξετάζει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την άμυνα της Μπαρτσελόνα, έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Μετά τον Ουμτιτί και ο Βερμάελεν βγήκε εκτός, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Επομένως, ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση της διοίκησης των «μπλαουγκράνα» για μεταγραφική ενίσχυση τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, νούμερο ένα στόχος των Καταλανών παραμένει ο 19χρονος Ολλανδός, Ματίας Ντε Λίχτ, όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Mundo Deportivo», πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση αυτή κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αντιθέτως, με πολύ θετικό τρόπο καλοβλέπουν την περίπτωση του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς. Ο 34χρονος Σέρβος, με δεκαετή θητεία στην Τσέλσι (2008-2017), τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Ζενίτ.

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν, θα μπορούσε να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον διεθνή στόπερ για να καλύψει προσωρινά τα όποια κενά υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας της ομάδας, με στόχο το καλοκαίρι να βγει δυναμικά στην αγορά για κάτι καλύτερο.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x