Αγγλία

Θέλει Φίρπο η Σίτι

Τον αντικαταστάτη του τραυματία Μπέντζαμιν Μεντί φέρεται πως βλέπει στο πρόσωπο του Τζούνιορ Φίρπο ο Πεπ Γκουαρντιόλα και η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να κινηθεί για τον Ισπανό τον Ιανουάριο.

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει ο Τζούνιορ Φίρπο της Θέλτα, σύμφωνα με τη «Sun».

Ο 22χρονος ακραίος οπισθοφύλακας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη La Liga και ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον προορίζει για αντικαταστάτη του τραυματία Μπέντζαμιν Μεντί.

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες σε κάθε μεταγραφή, είναι φυσικά και ο οικονομικός και η τιμή του ανερχόμενου σταρ είναι δεδομένο πως δεν θα αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα.

Η Θέλτα κοστολογεί 50 εκατ. ευρώ τον νεαρό άσο και οι «Πολίτες» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του τον προσεχή Ιανουάριο.

Εκτός της Σίτι, ο Φίρπο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και της Άρσεναλ, με τον Ουνάι Έμερι να παρακολουθεί στενά την πορεία του.

Ως εκ τούτου, οι δύο ομάδες αναμένεται να «παλέψουν» κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να αποσπάσουν τα δικαιώματα του.

Ο Φίρπο έχει αγωνιστεί φέτος σε 11 αγώνες του Ισπανικού πρωταθλήματος και δύο του Γιουρόπα Λιγκ, με απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x