Stoiximan Super League

«Θέλει Ρέι ο Παλέρμο στην Πατσούκα»

Την απόκτηση του Ροντρίγκο Ρέι του ΠΑΟΚ επιθυμεί ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν προπονητή της Πατσούκα, Μαρτίν Παλέρμο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική.

Η Πατσούκα είναι η ομάδα που φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη για την απόκτηση του Ροντρίγκο Ρέι του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Ναουέλ Φερέιρα, αναφέρει στο Twitter πως «υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις της Πατσούκα για τον Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος προτάθηκε από τον Μάρτιν Παλέρμο. Για τον 28χρονο τερματοφύλακα ενδιαφέρονταν και η Λανούς και η Ρίβερ Πλέιτ».




Ο Μάρτιν Παλέρμο είναι ο γνωστός Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Γοδόι Κρουζ λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του Ρέι για την Ελλάδα. Μάλιστα, οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά λόγω της κοινής τους καταγωγής και τώρα τον θέλει στην Πατσούκα για να υπερασπιστεί την εστία της μεξικάνικης ομάδας.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x