Stoiximan Super League

Θέλει «Σίφο» για Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό δεν το βάζουν κάτω για την απόκτηση του Σίλντενφελντ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να ξεκαθαρίζει στον παίκτη πως τον θεωρεί απαραίτητο για Ελλάδα και κυρίως Ευρώπη.

Το «κόλπο γκρόσο» κυνηγούν στον Παναθηναϊκό με την περίπτωση του Σίλντενφελντ, αφού οι «πράσινοι» επιμένουν και θέλουν να κάνουν δικό τους τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό.

Μετά τη συνάντηση του Αντρέα Στραματσόνι με τον μάνατζερ του παίκτη στην Ολλανδία, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε και με τον ίδιο τον παίκτη, εκφράζοντας του πόσο σημαντικό τον θεωρεί για την ομάδα της νέας σεζόν.

Μάλιστα, ο «Στράμα» θεωρεί βαρόμετρο τον «Σίφο» για τα ευρωπαϊκά ματς, αφού τον υπολογίζει για το κέντρο της άμυνας στα προκριματικά του Europa League, δίπλα στον Μολέδο.

Στον Παναθηναϊκό έχουν διάθεση να δείξουν υπομονή με τη μεταγραφή του Κροάτη, που δύσκολα θα γίνει άμεσα, παρόλο που το «τριφύλλι» πιέζει τον παίκτη να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα μέχρι τις 15 Ιουλίου, ώστε να έχει χρόνο να προετοιμαστεί με την ομάδα για να είναι έτοιμος στις 28 Ιουλίου, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού.

Επί της ουσίας θα είναι φορ περιοχής και θα είναι επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα, πιθανότητα από τη λατινική Αμερική. Ο παίκτης θα είναι νεαρής ηλικίας, αλλά έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για να αποτελεί αξιόπιστη λύση.

Το σίγουρο είναι πως θα πρόκειται για παίκτη με κοινοτικό διαβατήριο, ο οποίος θα έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς. Από τη λατινική Αμερική έχουν ακουστεί στο παρελθόν τα ονόματα των Ρινάλντι και Ράσιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x