Αγγλία

«Θέλω να αποφύγω ότι έπαθε ο Μουρίνιο το 2015»

Να αποφύγει φαινόμενα «τύπου Ζοσέ Μουρίνιο» επιθυμεί ο προπονητής της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε, σε δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη τύπου, μετά την φιλική ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Ίντερ.

Τις ανησυχίες του ενόψει της νέας χρονιάς εξέφρασε ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε», που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ που κατέκτησε πέρυσι, αποφεύγοντας παράλληλα μια μετέπειτα κακή χρονιά, σαν τον προκάτοχό του.

Ο Κόντε σε καμία περίπτωση, δεν επιθυμεί να γίνει ο τρίτος κατά σειρά προπονητής που θα απολυθεί ως πρωταθλητής από την ομάδα του, μετά τους Ζοσέ Μουρίνιο και Κλαούντιο Ρανιέρι, από τις Τσέλσι και Λέστερ αντίστοιχα, επιδιώκοντας μια καλή σεζόν με τον Λονδρέζικο σύλλογο.

Συγκεκριμένα ο κόουτς των πρωταθλητών Αγγλίας, μετά τον φιλικό αγώνα με την Ίντερ δήλωσε:

«Γνωρίζουμε ότι η επόμενη σεζόν θα είναι δύσκολη. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε αυτό που έπαθε η Τσέλσι πριν 2 χρόνια τερματίζοντας στην 10η θέση της Πρέμιερ Λιγκ μετά την κατάκτησή της το 2015. Εργαζόμαστε πολύ καλά, ώστε να βρούμε την καλύτερη λύση για το μέλλον» , ενώ αναφορικά με το μέλλον του συμπλήρωσε:

«Δύο προπονητές έχουν απολυθεί από την Τσέλσι και την Λέστερ μετά την κατάκτηση των πρωταθλημάτων τους, κάτι που εγώ θέλω να αποφύγω, αλλά και οι παίκτες μου, που δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση άλλη μια κακή χρονιά σαν εκείνη με τον Μουρίνιο» .

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x