Europa League

Σάββας Θεοδωρίδης: «Ξεφτιλίστηκαν και αηδιάσαμε μαζί τους»

«Επίθεση» στους εγχώριους ανταγωνιστές του Ολυμπιακού για τον τίτλο εξαπέλυσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την ιστορική πρόκριση σε βάρος της Μίλαν στους «32» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια πρόκριση στους «32» του Europa League σε βάρος της Μίλαν, με τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη να εξαπολύει επίθεση στους εγχώριους ανταγωνιστές τους για τον τίτλο, με αφορμή τα δικά τους αποτελέσματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Είδατε επίπεδο διαιτησίας, πως σφύριξε η ξένη διαιτησία στα φάουλ και σε όλες τις φάσεις. Είδατε τη φάση του πέναλτι. Ο Ολυμπιακός εδώ και δύο χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει σταυρώσει πέναλτι. Τα λέω όλα αυτά γιατί θέλουμε να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να φύγει η λέπρα. Ο ένας πήρε τρεις βαθμούς και ο άλλος κανέναν. Είναι μηδενιστές και ξεφτιλίστηκαν στην Ευρώπη. Από δω και πέρα θα δούμε άλλον Ολυμπιακό. Ο κόσμος απαιτεί ισονομία. Να φύγουν οι παρατηρητές και οι διαιτητές που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεφτιλίστηκαν και αηδιάσαμε μαζί τους», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x