Stoiximan Super League

Θετικό τεστ και «2x2» για Αστέρα

Τη δεύτερη του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας 1-0 στο φιλικό με τη Λέχια Γκντανσκ, με σκόρερ τον Τριανταφυλλόπουλο.

Έχει ξεκινήσει… ζεστά ο Αστέρας.

Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε 1-0 της Λέχια Γκντανσκ και έκανε το «2x2» στα φιλικά επί πολωνικού εδάφους, έπειτα από το 2-1 επί της Μπιτόβια Μπίτοβ.

Το γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 44ο λεπτό ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ του Ρόλε. Γεμάτο ήταν το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυναμικά στο ματς και να ψάχνουν πιο πολύ το γκολ, αλλά τους Αρκάδες να ανεβαίνουν στη συνέχεια. Είχαν καλή στιγμή με τον Ρόλε (21’) που αστόχησε από το ύψος του πέναλτι και τον Ιγκλέσιας να μην βρίσκει εστία με το κεφάλι έπειτα από στημένο του Αργεντινού άσου. Κακό σε θέαμα, με λίγες καλές φάσεις ήταν το δεύτερο ημίχρονο.

Αστέρας (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς

Αγωνίστηκαν και οι: Αθανασιάδης, Μπαστιάνος, Βλάχος, Βαλιέντε, Κουμάντεϊ, Μπελόκ, Τζίμας, Γλέζος, Μαρτίνεθ, Σάλας και Ματρικάρντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x