Stoiximan Super League

Τι ισχύει με τους τραυματίες του Ολυμπιακού ενόψει ΑΕΚ

Μάχη με το χρόνο ο Ιντέγε, το παλεύει ο Ελιουνούσι, προλαβαίνουν οι Φορτούνης, Φιγκέιρας και Μάρτινς. Όλα τα δεδομένα για το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την ισοπαλία με την Οσμανλίσπορ θέλει να αφήσει πίσω του ο Ολυμπιακός, που πλέον συγκεντρώνεται και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Από το παιχνίδι κόντρα στην «Ένωση» σίγουρα θα λείπει ο Στέφανος Καπίνο, αφού ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδος θα μείνει στα πιτς για περίπου 15-20 μέρες.

Το βασικό θέμα όμως που απασχολεί τον Πάουλο Μπέντο είναι το αν θα έχει στη διάθεση του τον Μπράουν Ιντέγε. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού που η αλήθεια είναι πως έλειψε στο ματς κόντρα στους Τούρκους, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι πιθανότητες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Χριστόφορος Ευαγγελάτος είναι μοιρασμένες αυτή τη στιγμή και θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες. Πάντως, ο Μπέντο δεν μοιάζει διατεθειμένος να ρισκάρει με τον Ιντέγε και αν δεν είναι 100% έτοιμος, τότε θα μείνει εκτός αποστολής.

Σήμερα θα κριθεί και η παρουσία του Ελιονούσι. Ο Μαροκινός με το νορβηγικό διαβατήριο, θα προσπαθήσει να κάνει πιο δυνατή προπόνηση και από το πως θα πάει θα κρίνει και τη συμμετοχή του.

Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται πως υπάρχει θέμα με όσους είχαν προβλήματα στο ματς με τους «Οθωμανούς». Ο Φορτούνης έχει κάκωση, αλλά αυτό δεν είναι ανησυχητικό, ενώ τόσο ο Μάρτινς, όσο και ο Φιγκέιρας θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x