Stoiximan Super League

Τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η εξοντωτική ποινή

Μετά το -5 που «έφαγε», ο ΠΑΟΚ έπεσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο κρατά το πάνω χέρι για να μπει στα πλέι οφ. Τέλος η Τούμπα για φέτος, διαβάστε αναλυτικά.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στον ΠΑΟΚ η εξοντωτική ποινή της ΕΠΟ με τους -5 βαθμούς και τους 5 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως ο Δικέφαλος του βορρά από την τέταρτη θέση και τους 44 πόντους, πάει στους 39 και πέφτει πέμπτος, κάτω από τον Πανιώνιο (41).

Όσον αφορά το... τρένο των πλέι οφ, οι ασπρόμαυροι κρατούν ακόμα το πάνω χέρι. Κι αυτό γιατί έστω και με το -5, διατηρούν απόσταση από τους έκτους ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά (έχουν 35 βαθμούς), με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας.

Η Τούμπα δεν θα ανοίξει ξανά φέτος, εκτός αν έχουμε κάποια μεγάλη «ανατροπή» στην έφεση που θα ασκηθεί. Ακόμα κι αν ο ΠΑΟΚ μπει στο νέο «μίνι πρωτάθλημα», δεν προλαβαίνει να υποδεχθεί κάποια ομάδα με κόσμο. Οι Θεσσαλονικείς θα εκτίσουν μια αγωνιστική στην κανονική διάρκεια (υποδεχόμενοι τον Λεβαδειακό για την 28η «στροφή»), άλλες τρεις στα πλέι οφ, ενώ θα μεταφερθεί ακόμα μία για τη νέα σεζόν!

Σε περίπτωση που έρθουν τα πάνω-κάτω και δεν μπει στα πλέι οφ η ομάδα του Ίβιτς, τότε οι τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (αφού η μία θα «σβήσει» όπως και να έχει με τον Λεβαδειακό) θα πάνε για του χρόνου.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ως το τέλος

28η αγωνιστική: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
29η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
30η αγωνιστική: Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x