Ιταλία

Τιάγκο Σίλβα: «Ο Ζλάταν είχε πετάξει τον Γκατούζο στον κάδο σκουπιδιών»

Το 2011 ο Γκατούζο είχε τη φαεινή ιδέα να αρχίσει τα πειράγματα στον Ιμπραΐμοβιτς σε μία προπόνηση, αλλά όπως αποκαλύπτει ο Τιάγκο Σίλβα οι συνέπειες που περίμεναν τον Ιταλό ήταν ξεκαρδιστικές!

Ο Τιάγκο Σίλβα αποκάλυψε ότι την εποχή που ήταν στη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε πετάξει σε κάδο σκουπιδιών τον Τζενάρο Γκατούζο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν στο Μιλάνο το 2011 και είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Γκατούζο σε μία προπόνηση είχε όρεξη για πειράγματα και είχε βάλει στο «μάτι» τον Σουηδό επιθετικό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που έβγαλε στη «φόρα» το περιστατικό μίλησε στο «Sky Deutschland» και συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Μια μέρα κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γκατούζο πείραζε συνεχώς τον Ιμπραΐμοβιτς. Τον προκαλούσε συνέχεια και κάποια στιγμή ο Ζλάταν του είπε ότι θα πάρει εκδίκηση. Αφού τελείωσε η προπόνηση και μπήκαμε στα αποδυτήρια ο Ίμπρα σήκωσε τον Γκατούζο στις πλάτες του και τον πέταξε σε έναν κάδο αχρήστων. Ήταν τρελό αυτό που έκανε, όλοι αρχίσαμε να γελάμε, σκεφτόμασταν το πρόσωπο του Τζενάρο και συνεχίζαμε να γελάμε. Σας ορκίζομαι, γέλαγα για μία εβδομάδα».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x