Ιταλία

Την «έπεσαν» στον Ντε Σίλιο οι οπαδοί της Μίλαν!

Οι «tifosi » περίμεναν τον διεθνή αμυντικό στην έξοδο του γκαράζ του σταδίου και μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του έτρεξαν και τον περικύκλωσαν.

Δεν έφτανε η «δραματική» ήττα από την Έμπολι που την απομάκρυνε από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, η Μίλαν έχει πλέον να αντιμετωπίσει και την οργή του κόσμου, η υπομονή του οποίου φαίνεται να στερεύει.

Οι οπαδοί των «ροσονέρι» δεν έμειναν στα σφυρίγματα και στις έντονες αποδοκιμασίες μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «San Siro» που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Τοσκάνης με 2-1 αλλά προχώρησαν και σε κατ’ ιδίαν «συζητήσεις»με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, σε ιδιαίτερα έντονο ύφος μάλιστα.

Ο αμυντικός της Μίλαν Ματία Ντε Σίλιο πλήρωσε το «μάρμαρο» συγκεντρώνοντας τα «πυρά» των αγανακτισμένων οπαδών οι οποίοι περίμεναν στο πάρκινγκ του σταδίου και βλέποντάς τον να πλησιάζει τον περικύκλωσαν με τον αποκλεισμό να διαρκεί αρκετά δευτερόλεπτα.

Έφτασε με δυσκολία στο αυτοκίνητο ενώ οι εξαγριωμένοι οπαδοί τον «στόλιζαν» με όχι κολακευτικούς χαρακτηρισμούς και με δυσκολία επίσης κατάφερε να βγει στο δρόμο.

Μία άσχημη στιγμή για τον αριστερό μπακ, που κάθε άλλο παρά βοηθάει στις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του. Οι αποδοκιμασίες από την πλειοψηφία των θεατών στο πρόσωπό του τη στιγμή που γινόταν αλλαγή ήταν έτσι κι αλλιώς ένα πρόβλημα, με το επεισόδιο που ακολούθησε να περιπλέκει επιπλέον τα πράγματα.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x