Stoiximan Super League

«Το SKODEXIT θα δώσει ενδιαφέρον στο απαξιωμένο ποδόσφαιρο»

Ξέραμε το GREXIT, τώρα μάθαμε το SKODEXIT. Η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και τονίζοντας ότι μπορεί να δώσει ενδιαφέρον στο απαξιωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Skoda Ξάνθη, η οποία ως συνήθως πρωτοτυπεί και βγήκε με αφορμή την ήττα (1-0) της ακριτικής ομάδας από τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League. Σε αυτήν αναφέρεται ότι «το SKODEXIT ή SKODACCIDENTθα δώσει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές, στο απαξιωμένο – κατά την άποψή μας – επαγγελματικό ποδόσφαιρο». Το Σάββατο τοποθετήθηκε επί του θέματος ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Χρήστος Πανόπουλος με δήλωση του.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ζητούν συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης για την απαράδεκτη ήττα και εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Εργοτέλη.

Από την άλλη πλευρά, αυτό το SKODEXIT ή SKODACCIDENT, όπως θέλετε πάρτε το, θα δώσει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές, στο απαξιωμένο – κατά την άποψή μας – επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x