Stoiximan Super League

Το δίλημμα του Μπέντο για τον άξονα

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στον sport-fm.gr για τον «πονοκέφαλο» του Πάουλο Μπέντο για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν με την προπόνηση της Τρίτης την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ και μετά το τέλος της προπόνησης ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού να μην έδειξε εντεκάδα στην προπόνηση καθώς δεν έκανε δίτερμα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποφασίσει για τις δέκα από τις έντεκα θέσεις του βασικού σχήματος των πειραιωτών. Η μοναδική θέση που ακόμα “παίζεται” είναι αυτή του αμυντικού μέσου καθώς ο Μπέντο αποφάσισε ν΄ αφήσει εκτός τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Τη θέση του αμυντικού μέσου διεκδικούν ο Καμπιάσο με τον Ρομαό με τον 47χρονο τεχνικό να μην έχει ακόμα αποφασίσει για το ποιος εκ των δύο θα είναι στην αρχική εντεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο Πάουλο Μπέντο θα περιμένει και την προπόνηση της Τετάρτης στο ΓΣΠ για να πάρει την απόφαση του αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Σέρβου μέσου. Πάντως ο Καμπιάσο φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα έναντι του Ρομαό, χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι σίγουρο.

Σε ότι αφορά το κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού και τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Μποτία, ο Μπρούνο Βιάνα είναι αυτός που θα παίξει δίπλα στον Μανουέλ Ντα Κόστα. Σε ότι αφορά λοιπόν τη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι η ακόλουθη. Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιονούσι και Ιντέγε.

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στην Κύπρο, για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου του, ενώ αντίθετα ο ΑΠΟΕΛ βολεύεται και με ισοπαλία.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη, επιβάλλεται να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου του και αυτός πρέπει να είναι ο μοναδικός στόχος για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Πάουλο Μπέντο δε μίλησε στους παίκτες του στη διάρκεια της προπόνησης, κάτι που αναμένεται να κάνει στην προπόνηση της Τετάρτης επί κυπριακού εδάφους.

* Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι θα έχουν ρεπό την Παρασκευή, καθώς το παιχνίδι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τα Γιάννινα είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα το απόγευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x