Stoiximan Super League

Το «ευχαριστώ» του Έλληνα εκπροσώπου στον Φινμπόγκασον

Το δικό του ευχαριστώ στον Άλφρεντ Φινμπόγκασον έστειλε ο Έλληνας εκπρόσωπός του, Τάσος Παπαδόπουλος, με ποστάρισμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Το δικό του ευχαριστώ στον Άλφρεντ Φινμπόγκασον έστειλε ο Έλληνας εκπρόσωπός του, Τάσος Παπαδόπουλος, με ποστάρισμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Στο εν λόγω μήνυμα, ανέφερε πως τον ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό που έδειξε παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα, αλλά και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Άρσεναλ, στο μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού με 3-2 στο Λονδίνο.

Αναλυτικά το μήνυμα του μάνατζερ

«Σε ευχαριστώ Άλφρεντ Φινμπόγκασον που ήσουν ένα εξαιρετικό παιδί και ένας κορυφαίος επαγγελματίας. Σε ευχαριστώ που δεν σταμάτησες να παλεύεις παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν τους τελευταίους μήνες. Ευχαριστώ που τίμησες την πατρίδα μου με την ποιότητά σου. Ευχαριστώ που νίκησες την Άρσεναλ και φτάσατε σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες που έχει πάρει ελληνική ομάδα. Ευχαριστώ που ήσουν ένας εξαιρετικός φίλος. Τα καλύτερα έρχονται. Καλή τύχη στην Μπουντεσλίγκα και την Άουγκσμπουργκ και να είσαι σίγουρος ότι θα σκοτώσεις τους Γερμανούς τερματοφύλακες!», ανέφερε το μήνυμα του Τάσου Παπαδόπουλου προς τον Άλφρεντ Φινμπόγκασοον.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x