Stoiximan Super League

Το «κιτρινόμαυρο» πάρτι τίτλου στο ΟΑΚΑ! (video)

Ένα εκπληκτικό βίντεο με την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο ΟΑΚΑ πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το ματς με τον Λεβαδειακό δημιούργησε η ΑΕΚ.

Μεθυσμένη πολιτεία θύμιζε το ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής!

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρόν στη γιορτή τίτλου της ΑΕΚ και πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Μάλιστα, η Ένωση δημιούργησε ένα εξαιρετικό βίντεο με εικόνες από την κερκίδα αλλά και τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς.

Αναλυτικά:

Η ομάδα και ο κόσμος της ΑΕΚ πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου μετά τη λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό, όμως το... πάρτι είχε αρχίσει από νωρίς το απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Μικροί, μεγάλοι, άντρες, γυναίκες, γέροι και παιδιά ντυμένοι στα κιτρινόμαυρα έζησαν κάθε στιγμή από αυτή τη μεγάλη μέρα, πριν ακόμα οι ομάδες μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η κάμερα του AEK TV ήταν παντού: στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια για την υποδοχή των πρωταθλητών, στα αποδυτήρια και στον πάγκο της ΑΕΚ. Κατέγραψε κάθε στιγμή από την κορύφωση της γιορτής, αποτύπωσε την ομορφιά των εξεδρών του Ολυμπιακού Σταδίου βαμμένων πέρα ως πέρα στα κιτρινόμαυρα, «φυλάκισε» κάθε λεπτομέρεια αυτού του αποθεωτικού τελευταίου βήματος προς τη δόξα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x