Europa League

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του Ατρομήτου στο Europa League

Δείτε τι… σημαίνει Μίντιλαντ ή Ρέιντζερς, που θα συναντήσει ο Ατρόμητος αν αποκλείσει τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Ατρόμητος θα χρειαστεί δύο υπερβάσεις για να μπει στους ομίλους του Europa League, καθώς εφόσον αποκλείσει τη Λέγκια θα αντιμετωπίσει στα playoffs μια εκ των Μίντιλαντ ή Ρέιντζερς.

Η Μίντιλαντ ήταν δευτεραθλήτρια, αλλά Κυπελλούχος Δανίας. Ιδρύθηκε μόλις το 1999 και εδρεύει στο Χέρνινγκ και την «MCH Arena» (11.400 θεατών). Προπονητής της είναι ο Κένεθ Άντερσεν και πιο γνωστό όνομα στο ρόστερ της ο Δανός διεθνής μέσος Γιάκομπ Πόουλσεν. Μεγάλο της αστέρι θεωρείται ο Νιγηριανός φορ Πολ Ονουάτσου, ενώ ξεχωρίζει και ο Βραζιλιάνος μέσος Εβάντερ.

Η Ρέιντζερς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η δευτεραθλήτρια Σκωτίας μετά το… restart που έκανε μετά τον υποβιβασμό της προσπαθεί να κερδίσει ξανά τη θέση της ως έτερος πόλος δίπλα στη Σέλτικ. Ιδρύθηκε το 1872 και εδρεύει στη Γλασκώβη και το ιστορικό «Άιμπροξ Παρκ» (50.800 θεατών). Προπονητής της είναι ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, ενώ απέκτησε τον Σουηδό στόπερ Φίλιπ Χελάντερ για 3,8 εκατ. ευρώ. Ο Κολομβιανός φορ Αλφρέδο Μορέλος είναι αστέρι της ομάδας, ενώ ξεχωρίζουν ο πολύπειρος Άγγλος φορ Ζερμέν Ντεφόε και οι Τζέιμς Τάβερνιερ και Στίβεν Ντέιβις που έχουν περάσει από την Αγγλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x