Κύπρος

Το «σήκωσε» με ανατροπή η ΑΕΚ Λάρνακας!

Κυπελλούχος Κύπρου για τη φετινή σεζόν στέφθηκε η ΑΕΚ Λάρνακας. Οι κιτρινοπράσινοι επικράτησαν με 2-1 με ανατροπή του Απόλλωνα και κατέκτησαν το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το 2004 πανηγυρίζει απόψε η ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι κιτρινοπράσινοι επικράτησαν με ανατροπή στο μεγάλο τελικό του «ΓΣΠ» του Απόλλωνα Λεμεσού με 2-1 και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Αντρέ Σκέμπρι ήταν εκείνος που με προβολή από κοντά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα κάνοντας το 0-1. Ωστόσο η ΑΕΚ Λάρνακας ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να φέρει… τούμπα την κατάσταση μέσα σε δύο λεπτά.

Αρχικά ο Τολμές ήταν εκείνος που στο 69’ πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έφερε την αναμέτρηση στα ίσια (1-1). Την ανατροπή «υπέγραψε» με ψύχραιμο πλασέ στην αριστερή γωνία ο Ακοράν στο 71΄, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-1 και έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Δεν έλειψαν τα… απρόοπτα στο τέλος, με την κατάσταση να ξεφεύγει στο 90’ και τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα «χέρια», κάτι που προκάλεσε την αποβολή του Απόστολου Γιάννου.

Οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού:



Τα επεισόδια στο τέλος του ματς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x