Stoiximan Super League

Τους… έφτιαξε το σαββατοκύριακο ο Μπέντο

Μόνο για μία ημέρα επέστρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στις προπονήσεις, καθώς μετά το τέλος του προγράμματος της Παρασκευής ο Πάουλο Μπέντο έδωσε διήμερο ρεπό. Ατομικό για Σιόβα και Ελαμπντελαουί.

Με ελλείψεις πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (2/9) στον Ολυμπιακό, καθώς αρκετοί έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Από ‘κει και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκε σε τρία γκρουπ.

Αρχικά, το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Δημήτρης Σιόβας και Ομάρ Ελαμπντελαουί, με εκείνους που αγωνίστηκαν για πάνω από 60 λεπτά στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, να κάνουν αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Όμως, η ημέρα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους «ερυθρόλευκους», καθώς στο τέλος της προπόνησης ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε διήμερο ρεπό, με τους παίκτες να επιστρέψουν στου Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας (5/9, 19:00).

Τέλος, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος χτύπησε στο φιλικό της Εθνικής με την Ολλανδία. Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, επικοινώνησε με το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τα μαντάτα ήταν καλά, καθώς ο τραυματισμός του Έλληνα μέσου δεν εμπνέει ανησυχία, αφού πρόκειται για μία κάκωση του δεξιού ταρσού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x