Stoiximan Super League

Τριποτσέρης: «Δεν ήταν αδιάφοροι οι παίκτες της ΑΕΚ»

Στον πρωτόγνωρο τρόπο με τον οποίο προηγήθηκε με σκορ 2-0 ο Λεβαδειακός και όχι στην αδιαφορία των παικτών της ΑΕΚ απέδωσε τη χθεσινή νίκη των βoιωτών ο Θόδωρος Τριποτσέρης μιλώντας στον ΣπορFm 94,6.

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε με εμφατική νίκη επί της ΑΕΚ μία πολύ καλή σεζόν στην Σούπερ Λίγκα και ο Θόδωρος Τριποτσέρης, μιλώντας στον Σπορ Fm 94,6 έκανε τον απολογισμό της πορείας των βoιωτών. Παράλληλα, χαρακτήρισε τυχερά και… πρωτόγνωρα τα δύο αυτογκόλ της Ένωσης και τον τρόπο που προηγήθηκε με 2-0 η ομάδα του, τονίζοντας πως οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ, δεν πήραν… αψήφιστα στο παιχνίδι.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, μίλησε επίσης για το τι πρέπει να αλλάξει ο Λεβαδειακός για να γίνει καλύτερος τη νέα σεζόν, αλλά και το μέλλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά, ο Θόδωρος Τριποτσέρης, μίλησε στον Σπορ Fm 94,6 και στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα, για:

-τα δύο αυτογκόλ της ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι και την εικόνα των παικτών της Ένωσης:

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν ξέραμε και εμείς πως μπήκαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να μπει ένα γκολ και να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες. Θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Μπουονανότε και να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν το πήραν αψήφιστα το παιχνίδι οι παίκτες της, αλλά μπήκαν αυτά τα αυτογκόλ και άλλαξε η εικόνα».

-την πορεία του Λεβαδειακού φέτος:

«Η σεζόν άρχισε πολύ δύσκολα. Με 14 παίκτες και τον Άκη Μάντζιο ο οποίος προσπαθούσε να μας κρατήσει. Κάναμε καλό πρώτο γύρο παρόλο που έρχονταν νέοι παίκτες μέχρι τον Σεπτέμβριο, μετά ήρθε η καθίζηση αλλά ο υποβιβασμός αποφεύχθηκε πολύ εύκολα. Η σεζόν έκλεισε εμφατικά. Είναι μεγάλο πράγμα να νικάς την ΑΕΚ δύο φορές σε μία σεζόν. Τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα. Η διοίκηση έχει την εμπειρία να κρατήσει τους παίκτες που πρέπει και να ενισχυθεί κατάλληλα για να πάμε ακόμα καλύτερα του χρόνου. Δεν είχαμε πολλές λύσεις στο rotation. Θα χρειαστούμε παίκτες σε όλες τις γραμμές. Οι διοικούντες θα πράξουν αναλόγως».

-το μέλλον του αφού φέτος το συμβόλαιο του λήγει:

«Θα κάνουμε μία συζήτηση με την ομάδα. Έχουμε αμοιβαία εκτίμηση, έχω παίξει τρία χρόνια εδώ. Υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα δω τι είναι καλύτερο για εμένα. Πρώτα απ’ όλα θα μιλήσω με τον Λεβαδειακό».

-το γεγονός πως η ομάδα είχε καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας:

«Όντως έχουμε πιο πολλές νίκες εκτός έδρας. Αυτό οφείλεται στο ότι πηγαίναμε με λιγότερο άγχος και στόχο το καλύτερο. Πρέπει να το αλλάξουμε όμως αυτό γιατί οι ομάδες για να παίξουν καλύτερα και να μένουν στις κατηγορίες, πρέπει να παίρνουν βαθμούς και εντός έδρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x