Γ' Εθνική

Έρχονται… επιστροφές στην ΑΕΚ

Δυο απ’ τα πολυτιμότερα «όπλα» της θα ‘χει σύντομα διαθέσιμα η ΑΕΚ. Οι Ανάκογλου και Πλατέλλας συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης και μετρούν αντίστροφα πλέον για την επιστροφή τους.

Την… κλεψύδρα της επιστροφής τους στη δράση γύρισαν οι Δημήτρης Ανάκογλου και Βαγγέλης Πλατέλλας.

Μετά από αρκετό καιρό που -είτε έκαναν θεραπεία λόγω των τραυματισμών τους, είτε ακολουθούσαν ατομικό- οι δυο μεσοεπιθετικοί της ΑΕΚ συμμετείχαν την Παρασκευή σε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα επανέλθουν άμεσα, αλλά είναι γεγονός ότι μπαίνουν στην τελική ευθεία της επανένταξής τους -η οποία θα γίνει πρώτα για τον Πλατέλλα στις επόμενες δυο βδομάδες και μετά για τον Ανάκογλου, που αντιμετώπισε σοβαρότερο πρόβλημα με το χειρουργείο που έκανε στον ώμο.

Άλλωστε και το τεχνικό τιμ δεν σκοπεύει (και δεν έχει και λόγο) να τους πιέσει, παρόλο που οι τραυματισμοί συνεχίστηκαν και σήμερα στην ΑΕΚ. Κι αυτό διότι ο Αλεσάντρε Ντακόλ υπέστη διάταση αριστερού μηριαίου κατά τη διάρκεια της προπόνησης (στο κανονικό πρόγραμμα της οποίας δεν συμμετείχαν οι Σταθάκης, Μπρέσεβιτς Ράμα και Παυλής) και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος.

Η κατάστασή του, δε, και το κατά πόσο θα τον κρατήσει εκτός δράσης θα φανεί αύριο, όταν είναι προγραμματισμένη και η επόμενη προπόνηση (10:30) πριν το ρεπό που θα πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» την Κυριακή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x