Γ' Εθνική

Φρέσκια… ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ του Πηλίου δημιούργησε άγχος. Με την επιστροφή στην Αθήνα όμως έκανε γερό μεταγραφικό «ντου». Και με σχεδόν όλα τα νέα όπλα (Ντακόλ, Πλατέλλας, Πόποβιτς) επανασυστήνεται απέναντι στην Καλλιθέα.

Αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ που παρουσιάστηκε στα πρώτα φιλικά με σχετικά δυνατούς αντιπάλους προβλημάτισε τον κόσμο της.

Επίσης αλήθεια είναι όμως ότι η «Ένωση» κινήθηκε σε χρόνο… dt για να καλύψει τις αδυναμίες της. Και τα πρώτα αποτελέσματα (ελπίζει πως) θα τα δει από αύριο κιόλας στην Καλλιθέα (20:00).

Εκεί όπου θα παραταχθεί με κάποιες απουσίες -αλλά και τους τρεις από τους τέσσερις παίκτες που απέκτησε τις τελευταίες μέρες.

Κι αυτό διότι ο Τσιρίλο συνεχίζει την προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος (κάνοντας ατομικό και την Παρασκευή), αλλά οι Ντακόλ, Πλατέλλας και Πόποβιτς συμπεριλήφθηκαν κανονικά στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα.

Ειδικά οι δυο πρώτοι, δε, αναμένεται να συμπεριληφθούν και στην ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο «Ελ Πάσο». Διότι, όπως έδειξε στην τελευταία προπόνηση, ο «Κολοσσός» ετοιμάζει τον Βραζιλιάνο σε θέση «κρυφού» κυνηγού στο 4-2-3-1 (πίσω από τον Μπρέσεβιτς) και τον νεαρό ως αριστερό εξτρέμ. Όσο για τον Πόποβιτς, δεν θα είναι βασικός, ωστόσο αναμένεται να πάρει κι εκείνος χρόνο συμμετοχής.

Κατά τ’ άλλα, στην άμυνα θα βρεθούν οι Πεταυράκης-Γεωργέας στα μπακ (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα), στα στόπερ οι Σταθάκης-Τσούπρος (ο Τζανετόπουλος έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς), ενώ η απουσία του Ρόβα (που ταλαιπωρείται όπως και ο Ντούμπερετ από ίωση) θα στείλει τον Ανάκογλου ως παρτενέρ του Κορδέρο στα χαφ. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει, δε, και ο Ρενάλντο Ράμα, που είναι πλέον έτοιμος και θ’ αγωνιστεί στο δεξί άκρο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το σαββατιάτικο φιλικό αποτελείται από τους εξής: Καραγκιολίδη, Βούρα, Τσούπρο, Τσουμάγκα, Ανάκογλου, Γεωργέα, Κορδέρο, Πόποβιτς, Ντακόλ, Μούργκα, Καζβιρόπουλο, Ράμα, Μπρέσεβιτς, Γροντή, Παυλή, Πεταυράκη, Πλατέλλα, Κέζο, Σταθάκη, Αργυρίου, Παληαρούτα και Ζιβάνοβιτς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x