Γ' Εθνική

Όλοι «μέσα» για το γήπεδο

Έτοιμος να προβεί σε ανακοινώσεις μέσα στον επόμενο μήνα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό κομμάτι του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Στα μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο γνωστός επιχειρηματίας εργαζόταν πυρετωδώς για την «Αγιά Σοφιά», όπως θα είναι το όνομα του νέου γηπέδου, και τα πράγματα δείχνουν να είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος από τα 65-70 εκατ. ευρώ που θα χρειαστούν για το τεράστιο έργο έχουν ήδη βρεθεί.

Ο «τίγρης» βρίσκεται σε επαφή με εταιρείες-«Κολοσσούς» για την εμπορική ονομασία του γηπέδου (έχει ακουστεί η Gazprom), ενώ δίπλα του θα βρίσκονται και άλλοι επιφανείς οικονομικά παράγοντες (όπως οι Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηιωάννου, Γκίκας Γκούμας, Βασίλης Σαραντίτης, και Γιώργος Δαλακούρ).

Όπως λέγεται, η «Ένωση» δεν θα χρειαστεί να ζητήσει δάνειο για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, το οποίο κοστολογείται στα 65 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν ήδη τα 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής.

Επίσης, υπάρχει και η συμμετοχή των οπαδών – μέσω των εισιτηρίων διαρκείας για τα επόμενα δύο και τους χρίζει «μετόχους» - για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς».

Δεν πρέπει να αποκλειστεί, επίσης, το ενδεχόμενο να συμμετάσχει – λογικά μέσω κάποιας χορηγίας – και ο Όμιλος Πειραιώς, ο οποίος αποτελεί από χθες χορηγό της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x