Γ' Εθνική

Τι ΑΕΚ θα δούμε;

Την πρώτη σοβαρή απάντηση στο ερώτημα θα πάρουμε απόψε. Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Ομόνοια κι -εκτός της επιστροφής του μεγάλου Τόνι Σαβέβσκι- ο κόσμος περιμένει και τις επιλογές Δέλλα για τον βασικό «κορμό»

Το αποψινό παιχνίδι με την Ομόνοια (20:00, NovaSports 1) δεν είναι ένα απλό φιλικό για την ΑΕΚ. Έχει ξεχωριστή σημασία για την «Ένωση».

Όχι μονάχα θα υποδεχθεί έναν δικό της άνθρωπο, όπως ο Τόνι Σαβέβσκι. Ούτε επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θ’ αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της (ή μάλλον ως γηπεδούχος, αφού ο κόσμος ήταν παρών και στα προηγούμενα φιλικά, όπου κι αν έγιναν).

Το ματς θα έχει ενδιαφέρον κι επειδή θ’ αποκαλύψει τα αγωνιστικά πλάνα στα οποία έχει καταλήξει ο Τραϊανός Δέλλας. Αυτά που δεν θέλησε να δείξει στην τελευταία προπόνηση -δείγμα του ότι προβληματίζεται ακόμα για κάποιες θέσεις.

Όπως για παράδειγμα, αυτή του αριστερού μπακ, όπου θα φανεί ποιος εκ των Πεταυράκη (που έχει δείξει καλύτερα δείγματα ως τώρα) και Τσουμάγκα (που έχει τις περσινές παραστάσεις από Σούπερ Λίγκα) θα προτιμηθεί. Ενδιαφέρον θα έχει, δε και το αν ο Τζανετόπουλος (που τα πήγε καλά στο τουρνουά της Ραφήνας) θα σπάσει το δίδυμο Τσούπρο-Σταθάκη που -αλήθεια είναι ότι- έβγαλε προβλήματα στα προηγούμενα ματς.

Κατά τ’ άλλα, χρήσιμα συμπεράσματα αναμένεται να βγουν και από το πώς θα διαχειριστεί ο Δέλλας την επιστροφή του Ρόβα. Ήτοι αν θα τον επαναφέρει στο πλευρό του Κορδέρο στα χαφ -μεταθέτοντας τον Ανάκογλου σε ρόλο επιτελικού και αφήνοντας έξω κάποιον εκ των Ράμα, Πλατέλλα, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς. Ή αν θα τον κρατήσει στον πάγκο, διατηρώντας την ομάδα που προσέφερε το καλύτερο ως τώρα δείγμα στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την Καλλιθέα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x