Γενικά

Τσάβι: «Αυτοί είναι οι επόμενοι μετά τον Μέσι και τον Κριστιάνο»

Ως εκείνον που θα μπει στα «παπούτσια» των Μέσι και Ρονάλντο θεωρεί τον Στέρλινγκ ο Τσάβι Ερνάντες, ο οποίος τόνισε εκ νέου ότι ο Αργεντινός άσος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Στο πρόσωπο του Ραχίμ Στέρλινγκ βλέπει ο Τσάβι Ερνάντες τον επόμενο κορυφαίο παίκτη του κόσμου, μόλις αποχωρήσουν από την κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Σκέφτεσαι ποιοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μπορούν αν εξελιχθούν στους καλύτερους στο μέλλον και ακόμα καταλήγεις στους Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Σαλάχ και φυσικά στον Στέρλινγκ. Αυτήν τη στιγμή θεωρώ ότι τη μάχη την κερδίζει ο Στέρλινγκ», τόνισε αρχικά στην «Mirror» ο 39χρονος «θρύλος» της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, εξηγεί ποιος είναι αυτός που έχει βοηθήσει στην αγωνιστική «εκτόξευση» του νεαρού εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι. «Πάντα ήταν ένας καλός και επικίνδυνος παίκτης. Ωστόσο, υπό τις οδηγίες του Γκουαρδιόλα εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους στον πλανήτη. Γνωρίζω το πως δουλεύει ο Πεπ. Πρέπει να έχει δουλέψει ιδιαίτερα μαζί του -πάνω στο τι χρειάζεται να βελτιώσει- από τη στιγμή της άφιξής του. Πλέον, βλέπουμε τα αποτελέσματα. Είναι ακόμα νέος και μπορεί να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος -πλέον- ποδοσφαιριστής.

Δεν θα μπορούσε, όμως, να μην αναφερθεί ακόμα μία φορά στον αγαπημένο του Λιονέλ Μέσι αλλά και στη στιγμή που θα αποσυρθεί αυτός και ο Ρονάλντο. «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών για μένα. Αν και ακόμα αγωνίζονται αμφότεροι στο υψηλότερο επίπεδο, θα έρθει η μέρα -και δεν θα αργήσει- που κάποιος θα πρέπει να μπει στα “παπούτσια” τους», υποστήριξε ο τεχνικός της Αλ Σαντ.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x