Oλλανδία

Στη λίστα του Άγιαξ ενόψει καλοκαιριού ο Τσάβι!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Τσάβι βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Άγιαξ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν!

Αναμφίβολα, η φετινή σεζόν του Άγιαξ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ήταν μία από τις χειρότερες της σύγχρονης ιστορίας του.

Ο «Αίαντας» τερμάτισε τρίτος στον όμιλό του στο Europa League, γνωρίζοντας στη συνέχεια τον αποκλεισμό στα playoffs του Conference από τη Γουέστ Χαμ. Στην Eredivisie, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, αφού από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές είχε μείνει πολύ πίσω, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς και στο -28 από την πρωτοπόρο, Αϊντχόφεν!


Ο τεχνικός της ομάδας, Τζον φαν΄τ Σχιπ, έχει ανακοινώσει εδώ και μερικές εβδομάδες την απόφασή του να αποχωρήσει από το «τιμόνι» του συλλόγου στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα.

Κάπως έτσι, ο Άγιαξ βρίσκεται από τώρα σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν, με τα ισπανικά Μέσα να συνδέουν τους Ολλανδούς με το όνομα του Τσάβι!

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το «Diario SPORT», ο Καταλανός προπονητής της Μπαρτσελόνα, που θα φύγει από τους «μπλαουγκράνα» στο τέλος της σεζόν, αρέσει πολύ στη διοίκηση του Άγιαξ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ψηλά στην σχετική λίστα τους.

Το status και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Τσάβι, αλλά και το γεγονός πως είναι ένας τεχνικός που αρέσκεται στο να δουλεύει με πιτσιρικάδες και να αναδεικνύει ταλέντα, είναι δύο παράμετροι που εξιτάρουν τον «Αίαντα», ο οποίος ούτως η άλλως έχει από τις καλύτερες ακαδημίες της Ευρώπης.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x