Τσαπίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Ανοχή τέλος στα εμετικά σχόλια στα social media της Εθνικής» (audio)

Χαμός έγινε στους λογαριασμούς της Εθνικής ομάδας στα social media μετά το παιχνίδι με το Βέλγιο, με αρκετούς να γράφουν εμετικά σχόλια για τους Βέλγους διεθνείς και κυρίως τον Ρομέλου Λουκάκου, που δεν συνάδουν όχι με το fair play, αλλά ούτε καν με τη λογική.

Η ΕΠΟ, αποφάσισε να αποκλείει όλους τους χρήστες που προβαίνουν σε απαράδεκτα, απρεπή και εμετικά σχόλια από τους λογαριασμούς της, με τον διευθυντή επικοινωνίας της Εθνικής ομάδας, Μιχάλη Τσαπίδη, να δηλώνει στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι πλέον δεν θα υπάρχει ανοχή στους «κάφρους».

Ακούστε τη συνέντευξη του Μιχάλη Τσαπίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6:Αναλυτικά το σχόλιο του Μιχάλη Τσαπίδη στην εκπομπή του Βασίλη Βέργη και του Βάιου Τσούτσικα

«Η ανοχή έχει τα όρια της. Δεν μπορεί κανείς να γράφει ότι θέλει στα social media, δεν μπορείς να εύχεσαι στον Λουκάκου να του σπάσουν τα πόδια και να πεθάνει. Για μένα το θέμα δεν είναι να καθαρίσει το προφίλ της Εθνικής στα social media, το θέμα είναι να καθαρίσει το μυαλό μας.

Μιλάμε για ποδόσφαιρο, μιλάμε για παιχνίδι. Το ποστ αυτό το κάναμε γιατί αποφασίσαμε να καθαρίσουμε τον λογαριασμό μας και θέλαμε να ξέρουν όσοι τους αποκλείσαμε γιατί το κάναμε. Θέλουμε να ξέρουν όλοι αυτοί γιατί δεν τους θέλουμε μαζί μας. Έτσι θα συνεχίσουμε, στο μέτρο του δυνατού φυσικά γιατί είναι δύσκολο να το ελέγχεις όλο αυτό. Το κακό είναι γενικότερο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ