Europa League

Τσιγκρίνσκι: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας η ΑΕΚ θα περάσει»

Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ είναι σε θέση να προκριθεί μέσα στο Κίεβο εμφανίστηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος στάθηκε στην αφοσίωση που πρέπει να δείξουν άπαντες στο πλάνο του Χιμένεθ.

Στις πιθανότητες πρόκρισης της ΑΕΚ στον επαναληπτικό απέναντι στη Ντιναμό Κιέβο αναφέρθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ουκρανός αμυντικός τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι αφοσιωμένοι στο πλάνο του Χιμένεθ ενώ αναφέρθηκε και στη δύναμη της ομάδας του Χάτσκεβιτς.

«Δεν αισθάνομαι ιδιαίτερη νοσταλγία που είμαι εδώ. Το μόνο που μετράει για μένα, είναι πως θα παίξουμε απέναντι σ’ έναν σοβαρό αντίπαλο. Δεν έχω πολλά ματς εμπειρίας σ’ αυτό το γήπεδο. Μόνο κάποια ματς με την εθνική. Δεν αντιμετωπίζω τη Ντιναμό ως μια ουκρανική ομάδα, αλλά ως έναν δυνατό αντίπαλο».

Τι χρειάζεται η ΑΕΚ αύριο, για να πάρει την πρόκριση; «Όλη η προηγούμενη εμπειρία, δεν μετράει τώρα. Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, δυναμικά και επιθετικά και ομαδικά με καλή συνεργασία. Να υλοποιήσουμε τα σχέδια του προπονητή. Και αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε, είναι να μην έχουμε τον φόβο απέναντι στη Ντιναμό, παρόλο που παίζει στην έδρα της .Αν η ΑΕΚ κάνει το παιχνίδι της, τότε εμείς θα είμαστε οι νικητές. Βεβαίως το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την δικαιοσύνη, πολλές φορές είναι άδικο. Ελπίζουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x