Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Με τόσα έκλεισε ο Σρνα, προτάθηκε ο Καρέλης»

Στην οικονομική συμφωνία ανάμεσα στον Ντάριο Σρνα και τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αλλά και στην περίπτωση του Νίκου Καρέλη.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα γίνει, πιθανότατα και από σήμερα, ο Ντάριο Σρνα όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM 94,6 εξηγώντας τα δεδομένα του deal ανάμεσα στις δύο πλευρές ανέφερε ότι στον ΠΑΟΚ πιστεύουν στην προσωπικότητα του παίκτη και για αυτό πήραν το ρίσκο απόκτησής του, θεωρώντας ότι μπορούν να κερδίσουν πολλά από τον Κροάτη παρά το μεγάλο διάστημα της απουσίας του. Αναφερόμενος, δε, στις λεπτομέρειες της συμφωνίας, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ετήσιες αποδοχές που θα φτάσουν τις 500.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Βέρνμπλουμ, δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει την πρότασή του και αισιοδοξεί ότι αυτή είναι και η καλύτερη, λόγω του τριετούς συμβολαίου που εχει ρίξει στο τραπέζι η πλευρά της ΠΑΕ.

Επιπλέον, για τις φήμες που έχουν προκύψει για τον Νίκο Καρέλη, υπογράμμισε ότι όντως ο παίκτης έχει προταθεί από τον μάνατζέρ του, η περίπτωσή του εξετάζεται, όπως και αυτή του Πούκι και μάλιστα ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί άμεσα για περιφερειακό επιθετικό, αφού είναι μια θέση που θέλει άμεση ενίσχυση.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x