Euro 2024

Τζαβέλλας: «Παρουσιαστήκαμε έτοιμοι για ένα τέτοιο ματς»

Στην ετοιμότητα που έδειξαν οι διεθνείς με βάση τη σημασία της αναμέτρησης, στάθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά την ισοπαλία με το Βέλγιο.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έδωσε συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θεωρεί δεδομένο πως η Εθνική θα πάρει τη δεύτερη προνομιούχο θέση και θα παίξει στα μπαράζ πρόκρισης για το Μουντιάλ, αφού πιστεύει πως είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του γκρουπ, ενώ θεωρεί πως ήταν τυχεροί μόνο με τη Βοσνία στο «Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά: «Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους. Παρουσιαστήκαμε έτοιμοι απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, μπράβο ειδικά σε νέα παιδιά που έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στην Εθνική. Η πρόκριση βρίσκεται στα πόδια μας, θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε τη δεύτερη θέση.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε, έχουμε δείξει ότι είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου, στα τέσσερα μεγάλα παιχνίδια ήμασταν τυχεροί μόνο σε ένα. Πάντα λέγαμε ότι είμαστε οι τυχεροί, με μια φάση να βάλουμε γκολ, όμως αυτό δεν ισχύει στα προκριματικά ούτε στο Βέλγιο, ούτε στη Βοσνία. Ούτε σήμερα ήμασταν τυχεροί, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x