Stoiximan Super League

Υπό το βλέμμα του Πανόπουλου και όχι μόνο (Web TV)

Μέρος της τελευταίας προπόνησης της Skoda Ξάνθης πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που έγινε υπό το βλέμμα του Χρήστου Πανόπουλου, παρακολούθησαν οι δημοσιογράφοι. Δείτε πλάνα.

Μια μικρή γεύση από τα όσα σχεδιάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον τελικό Κυπέλλου (23/5, 20:30) στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Skoda Ξάνθη είχαν τη δυνατότητα να δουν οι δημοσιογράφοι την Παρασκευή, καθώς ήταν ανοιχτή η προπόνηση για περίπου 15 λεπτά.

Ολόκληρη την παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος συνομιλούσε με τον πρόεδρο, Άρης Πιαλόγλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, έβαλε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και παιχνίδια πέντε εναντίον δύο. Στη συνέχεια τους χώρισε σε ομάδες στο διπλό μικρής διάρκειας.



Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο Λουτσέσκου τις τελευταίες ημέρες ο Κυριακίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερά στην άμυνα ο Ουάλας, δεξιά ο Μπέρτος και στόπερ οι Γούτας, Καρυπίδης. Μπροστά τους στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Παπαστεριανός, Ομπόντο και σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Κλέιτον. Η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Λουσέρο (αριστερά), Σολτάνι (δεξιά) και Καπετάνο (κορυφή).

Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Παπάζογλου με πρόβλημα στη μέση και οι Τριάδης, Ζαρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x