Stoiximan Super League

Ύστατη προσπάθεια για Φράνσον, πλησιάζει ο Αρέγκι

Επίκεινται άμεσα εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ με προτεραιότητα στην απόκτηση χαφ. «Παίζουν» και άλλα ονόματα πέρα από αυτά που διέρρευσαν.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, που έχει άμεση προτεραιότητα την ενίσχυση στα χαφ και θέλει να κλείσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα τουλάχιστον τον πρώτο από τους δύο μέσους που θέλει.

Η περίπτωση του Αλεξάντερ Φράνσον έχει δυσκολέψει πολύ, κυρίως λόγω της στάσης της Νόρκεπινγκ που επειδή κάνει πρωταθλητισμό δεν θέλει να χάσει έναν κομβικό της παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταθέσει τα όπλα και θα κάνουν μια ύστατη προσπάθεια, χωρίς όμως οι πιθανότητες να είναι με το μέρος της για να πάρει τον Σουηδό εσωτερικό μέσο. Υπάρχουν, πάντως, και άλλες επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση.

Για αυτή του αντι-Σιμόες ο Αντριάν Αρέγκι έχει περάσει σε θέση φαβορί. Η «Ένωση» παλεύει μια ακόμη υπόθεση αμυντικού χαφ, που είναι πάνω από αυτή του Αργεντινού αλλά συγκεντρώνει δυσκολίες στην ολοκλήρωσή της. Έτσι ο 26χρονος άσος της Ατλέτικο Σαν Μαρτίν, που είναι «ψημένος» για να έρθει στην ΑΕΚ, είναι πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή.

Κινήσεις γίνονται και για το «μέτωπο» του εξτρέμ, ωστόσο το ζήτημα αυτό δεν επείγει για τους «κιτρινόμαυρους», που θέλουν να ολοκληρώσουν άμεσα τουλάχιστον την πρώτη από τις δύο προσθήκες που θέλουν για τη μεσαία γραμμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x