Γαλλία

Βαράν: «Μελλοντικός προπονητής της Γαλλίας ο Ζιντάν»

Κατάλληλος για προπονητής της εθνικής Γαλλίας είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκθειάσει τους Ντεσάν και Μπλαν για τη δουλειά τους στους «τρικολόρ».

Ως τον μελλοντικό τεχνικό της εθνικής Γαλλίας χαρακτήρισε τον Ζινεντίν Ζιντάν ο Ραφαέλ Βαράν, τονίζοντας πως ο προπονητής του στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει την ομάδα σε μερικά χρόνια.

«Δεν βλέπω γιατί δεν θα μπορούσε να προπονήσει την εθνική Γαλλίας, καθώς είναι τρομερός προπονητής τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου» δήλωσε στη «Foot Mercato», και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τωρινό προπονητή των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν, αλλά και στον προκάτοχο του Λοράν Μπλαν:

«Είναι και οι δύο πρώην παίκτες της εθνικής και πέτυχαν σπουδαία πράγματα στην καριέρα τους. Κέρδισαν πολλούς τίτλους με την ομάδα και είναι έμπειροι, ενώ έχουν την ηρεμία που χρειάζεται για τα μεγάλα παιχνίδια».

Παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι και οι τρείς τεχνικοί τους οποίους εκθείασε ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν συμπαίκτες στην εθνική Γαλλίας, και βασικοί, στις κατακτήσεις τόσο του Μουντιάλ το 1998 όσο και του Euro το 2000.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x