Γαλλία

Χάβρη και Λανς έμειναν στο... μηδέν

Ισόπαλη 0-0 στην έδρα της με τη Λανς ήρθε η Χάβρη στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έμειναν στο μηδέν Χάβρη και Λανς (0-0) στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες εμφάνισαν πολύ τακτική στον αγωνιστικό χώρο, δεν ρίσκαραν και στο τέλος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος δεν αλλάζει πολύ στη βαθμολογική τους θέση. Οι γηπεδούχοι πήγαν στην 11η θέση με 10 βαθμούς, ενώ η Λανς είναι στη 14η με εννέα πόντους και στο +2 από τη Λοριάν και τη θέση που οδηγεί στα playout της Ligue 1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, απείλησαν την εστία της Χάβρη, κυρίως, από τα δεξιά με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Αγκιλάρ, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον ρυθμό και οι δυο ομάδες πήγαν με το ισόπαλο σκορ στα αποδυτήρια.

Ανάλογη εικόνα είχε και το δεύτερο μέρος, στο οποίο η Χάβρη προσπάθησε να φανεί απειλητική, χωρίς, ωστόσο, να έχει ουσία στις τελικές της αποφάσεις. Μάλιστα, η Λανς λίγο έλειψε να φύγει με τη νίκη στο τέλος, αφού ο Σοτόκα σκόραρε στο 90+3', αλλά μετά από υπόδειξη του VAR το γκολ ακυρώθηκε και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x