Δίχως διάθεση να κάνει το παραμικρό σχόλιο για το ματς με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά το 4-0 των «ερυθρόλευκων».

«Αγωνιστικά δεν έχω να πω πολλά πράγματα, από την στιγμή που η διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανής, κάτι που ήταν ξεκάθαρο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει πολύ γρήγορα να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα. Οι μέτοχοι και η διοίκηση πρέπει να ξεκινήσουν το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, γιατί μετά από έξι χρόνια στη Super League είναι κρίμα να διαλύσει ο Πλατανιάς. Πρέπει να αφήσουν τους εγωισμούς κατά μέρος και να συγκροτήσουν την ομάδα από την αρχή. Στη παρούσα φάση το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η ομάδα κοιτά να είναι εντάξει με την άδεια.

Για το δικό μου κομμάτι, θα προσπαθήσω να δώσω παραπάνω χρόνο συμμετοχής σε κάποια νέα παιδιά, για να δούμε σε ποιους παίκτες μπορούμε να βασιστούμε και κυρίως στα συμβόλαια που θα είναι και του χρόνου.

Αυτό που θέλω να πω, επειδή με ρωτάτε για τους εγωισμούς, είναι ότι όπως όλοι μαζί είχαμε βοηθήσει για να φτάσει η ομάδα μέχρι εδώ, τώρα έχουμε και όλοι ευθύνη για το γεγονός ότι η ομάδα βουλιάζει. Πρέπει όσοι αγαπούν τον Πλατανιά, να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας
», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.