Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές»

Δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στη συζήτηση για τη διαιτησία ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μπόρχα Χιμένεθ.

Καμία διάθεση να δώσει συνέχεια στις διαμαρτυρίες για τη φάση του 81’ δεν είχε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μπόρχα Χιμένεθ, που δήλωσε στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ είπε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:
«Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα όμως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Νομίζω πως είμαστε ο μόνος αντίπαλος εδώ που μείναμε ζωντανοί μέχρι το τέλος και είχαμε και τις ευκαιρίες να πετύχουμε και κάτι παραπάνω. Έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε μία ομάδα με νέους παίκτες και φιλοδοξίες. Δείξαμε απέναντι σε μία από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος πως τον κοιτάξαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Τους κοιτάξαμε στα μάτια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με χαμηλά το κεφάλι. Με ταπεινότητα. Αυτό το μήνυμα στέλνω σε όλους. Σε πρώτη φάση υπάρχουν διαφορές με τις ομάδες που είναι πιο ψηλά αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τις ελαχιστοποιήσουμε ή να τις μικρύνουμε».

Για τη φάση του πέναλτι: «Όχι, δεν συνηθίζω να μιλάω για τους διαιτητές. Δεν θέλω να μιλήσω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Σέβομαι τη δουλειά τους. Πάντα υπάρχει ένα περιθώριο λάθους για όλους. Πιστεύω ότι πάντα έχουν καλή διάθεση να μην κάνουν κάποιο λάθος. Λάθη μπορούν να κάνουν όλοι. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x