Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ θα δώσει μάχη για την πρώτη θέση»

Μόνο χαλαρός δεν νιώθει ο Χιμένεθ μετά το «διπλό» επί του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε πως η ομάδα του θα παλέψει για την πρωτιά κι αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει το ματς με τον Πανιώνιο.

Στην μάχη που καλείται να δώσει η ΑΕΚ για να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι-οφ αναφέρθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της Ένωσης, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει το ματς με τον Πανιώνιο και εκτίμησε πως το ματς θα είναι αρκετά δύσκολο και χρειάζεται –όπως όλα- ιδιαίτερη προσοχή.

«Νομίζω ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι εξίσου δύσκολο, όπως όλα άλλωστε, είτε παίζουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο ή τον Παναθηναϊκό εντός ή εκτός έδρας. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Πρόκειται για τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες, είναι μια ισορροπημένη διοργάνωση και θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση».

Τι θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη;
«Τα χαρακτηριστικά του Πανιωνίου είναι ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα, μια δύσκολη ομάδα με έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα κυρίως είναι η δική μου ομάδα και το τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Σίγουρα θα μας δυσκολέψει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x