Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Μαζί με τη Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League»

Την ευχή να βρεθεί η ΑΕΚ μαζί με τη Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ και έδωσε σύνθημα για σκληρή δουλειά για την ομάδα του.

Απολογιστική συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Πολωνία παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας για το υπάρχον ρόστερ, για τις μεταγραφές αλλά και για τα δεδομένα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Παράλληλα, ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την κλήρωση των προκριματικών του Champions League δίνοντας την ευχή να βρεθεί η ΑΕΚ μαζί με τη Σεβίλλη στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε ένα μέρος των δηλώσεων του Μανόλο Χιμένεθ, με τη συνέντευξη να δημοσιεύεται ολόκληρη μετά τα μεσάνυχτα:

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα που θα ήθελα να αποφύγω. Θα μπορούσα για παράδειγμα να πω τον Άγιαξ. Για την τακτική και την τεχνική που έχει στο παιχνίδι του, στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν και "σχολείο" για μας. Δεν μπορώ όμως να πω συγκεκριμένα ότι δεν θα ήθελα τη μια ή την άλλη ομάδα. Όλοι οι αντίπαλοί μας άλλωστε, όπως κι εμείς, είναι στο Champions League, είτε πρόκειται για πρωταθλητές είτε όχι», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να μπούμε μαζί με τη Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League. Στον ίδιο όμιλο και να πάρουμε μαζί την πρόκριση. Όπως λέω όμως, το να ονειρεύεσαι είναι δωρεάν και το να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα θέλει πολλή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x