Stoiximan Super League

Χιμένεθ στους παίκτες: «Τους δώσαμε την ισοπαλία - Υποχρεωτική η νίκη με ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένος από την… απογοήτευση που διαπίστωσε στην ομάδα μετά την απώλεια της νίκης με τον Πανιώνιο δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Τόνισε ότι η ΑΕΚ χάρισε την ισοπαλία κι έδωσε το σύνθημα για ΠΑΟΚ.

Προσπάθεια να δείξει στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουν, αλλά παράλληλα να τους ανυψώσει και το ηθικό μετά την γκέλα με τον Πανιώνιο, έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ.

«Το ξέρω πως υπάρχει μεγάλη απογοήτευση κι αυτό είναι το μόνο θετικό. Ότι μετά από αυτό το παιχνίδι είμαστε όλοι στενοχωρημένοι σαν να χάσαμε. Εμείς δώσαμε την ισοπαλία στον αντίπαλο. Του δώσαμε το δικαίωμα να γυρίσει στο ματς. Είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε για να κυνηγήσουμε το δεύτερο γκολ, αλλά δεν πιέσαμε καθόλου. Γυρίσαμε πίσω και δώσαμε χώρους. Χάσαμε ακόμη δύο βαθμούς μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή», είπε αρχικά στους ποδοσφαιριστές του.

Τόνισε ωστόσο ότι δεν υπάρχει νόημα στο να κοιτάζει η ομάδα πίσω και έδωσε το σύνθημα για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μείνει πίσω με τα αποτελέσματα από την αρχή της χρονιάς, αλλά δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτό. Τώρα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το παιχνίδι αυτό και να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ. Θα είναι ανεβασμένος ψυχολογικά μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό, όμως είμαστε υποχρεωμένοι αυτό το παιχνίδι να το κερδίσουμε. Είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο, να μην δίνουμε δικαιώματα στους αντιπάλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x