Γενικά

Χορταστική ισοπαλία για «πάντσερ» και «τρικολόρ»

Η Γαλλία κρατούσε τη νίκη στα πόδια της μέχρι το 93’ με τα δύο γκολ του Λακαζέτ, αλλά ο Λαρς Στιντλ κατά την προσφιλή συνήθεια των Γερμανών ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2 στην Κολωνία.

Ο Αλεξάντερ Λακαζέτ ήταν πρωταγωνιστής του φιλικού ανάμεσα στην Γερμανία και τη Γαλλία στο Ράιν Ένεργκι της Κολωνίας, αφού σκόραρε δύο φορές δίνοντας προβάδισμα σε αμφότερες τις περιπτώσεις στους «τρικολόρ» (32’ 71’). Όμως ο Τίμο Βέρνερ στο 56’ με πλασέ και ο Στιντλ στις καθυστερήσεις απάντησαν για τα «πάντσερ» κι έτσι το φιλικό με τους «τρικολόρ» έμεινε στο 2-2.

Η Γαλλία είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και πριν σκοράρει το γκολ με τον Λακαζέτ, είχε καλές στιγμές με τον Ματουιντί στο 7ο λεπτό, με τον Λακαζέτ στο 19ο λεπτό και με τον Εμπαπέ στο 32ο. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντιν συνδυάστηκε με τον Μαρσιάλ που, αφού έκανε μία προσποίηση έβγαλε την ασίστ για τον άσο της Άρσεναλ που από απόσταση 6 μέτρων τελείωσε τη φάση για να διαμορφώσει το 0-1.

Οι Γερμανοί έβγαλαν αντίδραση στην επανάληψη και σε μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Οζίλ τροφοδότησε τον Τίμο Βέρνερ που νίκησε τον Μανταντά με πλασέ κάτω από τα πόδια του και διαμόρφωσε το 1-1. Στο 70’ ο Κρόος είχε εκτέλεση φάουλ, υποχρεώνοντας τον Μανταντά σε υπέροχη επέμβαση και στην αμέσως επόμενη φάση οι «τρικολόρ» βρήκαν το γκολ και πάλι με τον Αλεξάντρ Λακαζέτ που βρέθηκε στον κενό χώρο μετά από εξαιρετική πάσα του Εμπαπέ. Όμως ο Λαρς Στιντλ που μπήκε στη θέση του Τσαν στο 83’, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 2-2.



Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x