Stoiximan Super League

Χουλτ: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, το απολαμβάνω»

Ευτυχής στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Νίκλας Χουλτ μιλώντας στον σουηδικό Τύπο, αλλά δεν έκρυψε πως σκέφτεται να τελειώσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Απόλυτα ευχαριστημένος με όσα έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Νίκλας Χουλτ μιλώντας στον Τύπο της Σουηδίας.

«Πέρσι ήμασταν τέταρτοι με τη Νις, αλλά δεν είχα μόνιμη θέση στην ομάδα. Όταν ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός ένιωσα από την προσέγγιση του προπονητή πως θα παίζω περισσότερο. Ήξερα πως μόνο έτσι μπορούσα να εξελιχθώ και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και απολαμβάνω την παρουσία μου σε αυτόν. Στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Απομένουν πέντε αγωνιστικές και ακολουθούν τα play offs για τις υπόλοιπες θέσεις», δήλωσε ο 27χρονος μπακ.

«Είναι ωραίο που υπάρχουν και άλλοι Σουηδοί στην ομάδα. Έχουμε τον Μπεργκ που είναι το μεγάλο αστέρι και με βοήθησε από την πρώτη στιγμή στην προσαρμογή μου στην ομάδα. Πρόσφατα ήρθε και ο Μολίνς που προέρχεται από απραξία και χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει ρυθμό. Δείχνει πολύ καλά στις προπονήσεις και πιστεύω πως δεν θα αργήσει να μας βοηθήσει», πρόσθεσε.

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια; «Θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω στη Σουηδία και την Έλφσμποργκ, αλλά θα αργήσω λίγο. Έχω ακόμη συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω να παίξω για λίγα ακόμη χρόνια καλά στο εξωτερικό. Μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι στη Σουηδία, αλλά προσπαθώ να γίνω όσο καλύτερος παίκτης μπορώ και έχω όνειρο να παίξω σε μεγάλες ομάδες και μεγάλα πρωταθλήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x