Stoiximan Super League

Χριστοβασίλης: «Πάντα είχε εύνοια ο Ολυμπιακός – Δέχθηκε πιέσεις ο Βασάρας»

Ο Ολυμπιακός έχει σταθερά διαιτητική βοήθεια σύμφωνα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, που ανέφερε ότι ο Κύρος Βασάρας δέχθηκε πιέσεις για να επαναφέρει κάποιους ρέφερι στους ορισμούς.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός πάντα είχε εύνοια από τη διαιτησία και με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν μετά τους ορισμούς των ρέφερι της έκτης αγωνιστικής της Super League, σχολίασε μέσω του «Metropolis» ότι ο επιδιαιτητής, Κύρος Βασάρας πήρε κάποιες αποφάσεις ύστερα από πιέσεις που δέχθηκε.

Αναλυτικά μίλησε για:

- το αν είναι υπέρ ή κατά του Κύρου Βασάρα: «Δεν θα έλεγα το όνομα του Βασάρα. Είμαι κατά των διαιτητών, οι οποίοι πρέπει κάποια στιγμή να αποχωρήσουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

- τις επιστροφές συγκεκριμένων διαιτητών: «Ένας είναι και στο δικό μας αυριανό παιχνίδι. Δεν είναι θέμα φόβου, αντιμετωπίζουμε χρόνια αυτή την κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα με τις εκλογές της ΕΠΟ».

- το αν συμφωνεί με τη συμπεριφορά του Βασάρα: «Δεν θα έπρεπε να το κάνει γιατί είχε δεσμευτεί τουλάχιστον στην αρχή ότι δεν θα τους επαναφέρει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε».

- το αν δέχτηκε πιέσεις: «Οπωσδήποτε».

- την ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του Κύρου Βασάρα: «Πετάμε και κάτι στη λίμνη για να θολώσουμε τα νερά. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός πάντα είχε την εύνοια από αυτούς τους διαιτητές».

- τις εκλογές της ΕΠΟ και αν θα αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο: «Θέλω να πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει αλλαγή και να είναι προς το καλό. Μία αλλαγή χρειάζεται. Να έρθουν καινούρια πρόσωπα στο προσκήνιο, μήπως και γίνει κάτι καλύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

- τις σχέσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πήρε κάποιους παίκτες, πήραμε κι εμείς έναν δανεικό παίκτη φέτος. Οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές».

- τον αν πιστεύει πως ο Σαββίδης θα γίνει «χαλίφης στη θέση του χαλίφη»: «Δε νομίζω αυτή τη στιγμή η αλλαγή να έρχεται από μία μόνο ομάδα. Πιστεύω ότι η πλειοψηφία των ομάδων θέλει την αλλαγή. Δε νομίζω να συμβεί αυτό που λέτε με τον κύριο Σαββίδη. Θα είναι για το καλό όλων των ομάδων και έχει εκφραστεί πολλές φορές ότι θέλει ένα καθαρό ποδόσφαιρο και όλοι αυτό θέλουμε. Τώρα αν με διαψεύσει ο χρόνος, δε θέλω να το πιστέψω».

- το φετινό πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ δυναμικά. Φάνηκε ότι τέσσερις ομάδες θα ξεχωρίσουνε. Δυστυχώς την τρίτη αγωνιστική τα πράγματα αλλάξανε. Μακάρι να είναι έτσι για να είναι αβέβαιο μέχρι την τελευταία στιγμή ποιος θα κερδίσει».

- τη στήριξη του Κούγια προς τον Βασάρα: «Μάλιστα. Κοιτάξτε ο κύριος Κούγιας, δυστυχώς ή ευτυχώς, έχει την εύνοια όλων των δημοσιογράφων της Ελλάδος και το εκμεταλλεύεται πολύ καλά. Ρωτήστε τον ίδιο. Ίσως γιατί πάντα θέλει να είναι διαφορετικός από τους άλλους. Μπορεί σε λίγες εβδομάδες να αλλάξει γνώμη και να λέει κάτι διαφορετικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x