Ελλάδα

Χριστόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έχουν κάτι δυνατό στα χέρια τους οι ελληνικές ομάδες»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη βελτίωση που παρουσιάζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Στην προσπάθεια των ελληνικών ομάδων σε Europa League και Europa Conference League αναφέρθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην εκπομπή «Επίθεση από τα Μπακ» του Σωτήρη Ταμπάκου και στάθηκε στο γεγονός ότι οι εκπρόσωποι μας στην Ευρώπη παρουσιάζουν βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. «Έχουν κάτι δυνατό στα χέρια τους και πρέπει να το αξιοποιήσουν», σχολίασε ο 50χρονος προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την παρουσία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: «Παρατηρώντας τις ελληνικές ομάδες φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι. Έγιναν καλές εμφανίσεις το καλοκαίρι, υπήρξε και ο παράγοντας τύχη. Εκεί που φαινόταν κάτι να στραβώνει στη συνέχεια γύριζε. Η τύχη βέβαια λένε ότι πάει με τους δυνατούς και οι ομάδες μας κυνήγησαν την τύχη τους. Οι ομάδες μας είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δίνουν έμφαση στην Ευρώπη σε σχέση με άλλες χρονιές και αυτό φαίνεται από το ροτέισον. Έχουν κάτι δυνατό στα χέρια τους και πρέπει να το αξιοποιήσουν. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα και να προκριθούν και οι τέσσερις ομάδες μας. Είναι πολύ σημαντικό για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ότι διατήρησαν τον κορμό τους. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα, μαζί με τον Άρη από εκείνες που έπαιξαν προκριματικά, που παρουσίασε πολλές αλλαγές στους ποδοσφαιριστές και σε προπονητή. Η δυναμική των ομάδων μας έχει ανέβει. Νομίζω ότι στη συνέχεια θα δούμε από τις ελληνικές ομάδες, ακόμη καλύτερο πρόσωπο».

Για το αν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η ΑΕΚ κόντρα στη Μαρσέιγ: «Είναι μία πολύ δύσκολη έδρα, αλλά εκεί κατάφερε ο Παναθηναϊκός να αποκλείσει τη Μαρσέιγ. Έχει τις δυνατότητες η ΑΕΚ να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν ξέρουμε πώς θα κατέβει η Μαρσέιγ, αν θα έχει ένα δυνατό τιμ ποδοσφαιριστών. Αν είναι συμπαγής και αποφύγει τα μεγάλα ατομικά λάθη, ακόμη και σε σετ παιχνίδι έχει σοβαρές πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα η ΑΕΚ».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να νικήσει τη Γουέστ Χαμ: «Το πιστεύω ότι μπορεί να πάρει ακόμη και τη νίκη ο Ολυμπιακός, αλλά μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρουσιάζεται συνεχώς καλύτερος ο Ολυμπιακός. Ο αντίπαλος είναι πολύ μεγάλου διαμετρήματος. Μακάρι να πάρει τη νίκη, να του δοθεί η δυνατότητα».

Για την αποστολή του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεν: «Πλέον μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ εξαρτάται από τον ίδιο. Πρέπει να πάρει τους ίδιους ή περισσότερους βαθμούς από τη Ρεν. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι διαβασμένος ο Παναθηναϊκός και με μεγάλη ένταση. Έχει τις πιθανότητες να νικήσει τη Ρεν».

Για την αποστολή του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατό προβάδισμα, κέρδισε τον μεγάλο αντίπαλο (σ.σ. Άιντραχτ Φρανκφούρτης ) μέσα στην Τούμπα. Είναι το φαβορί έναντι των άλλων ομάδων. Έχει μεγαλύτερη συνοχή φέτος, πολλά τρεξίματα, είναι πολύ πιο ευχάριστο να βλέπεις παιχνίδια του, είτε πρόκειται για αγώνες του στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα μπορέσει αν κινηθεί στα στάνταρ του να προκριθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x