Stoiximan Super League

Χωρίς Ρισβάνη με Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος

Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος. Με απρόοπτο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τους «πράσινους» η ομάδα του Περιστερίου, καθώς σημειώθηκε απρόοπτο με τον Σπύρο Ρισβάνη.

Και τώρα Παναθηναϊκός!

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση (15/04, 17:15) με το «τριφύλλι», που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League, με ένα απρόοπτο.

Ο Σπύρος Ρισβάνης δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της Λεωφόρο, καθώς, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, έμεινε εκτός της αποστολής που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Λίγο μετά το τέλος της προπόνησηςμ οι επιλεγμένοι παίκτες γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Χατζηισαίας, Μάντσον, Ουάρντα, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Κυριακίδης και Βασιλακάκης.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x