Stoiximan Super League

Ζαραδούκας στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του παρά το κακό ξεκίνημα της φετινής σεζόν και να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών εμφανίστηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και θα βρει τελικά τον δρόμο του, δήλωσε ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Λεβαδειακού φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βασίλη Βέργη και Βάιου Τσούτσικα, όπου αναφέρθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση των πρασίνων κόντρα στην ομάδα της Λειβαδιάς.
Αρχικά τόνισε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι ο Παναθηναϊκός προερχόταν από έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό ο οποίος καταπόνησε το ρόστερ τις ομάδας και περιόρισε τις δυνάμεις των παικτών.

Παράλληλα μίλησε για τον Κάρλος Ζέκα για τον οποίο τόνισε πως κατέβαλε τεράστια προσπάθεια και κατάφερε να καθιερωθείς σε Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα.

Τέλος μίλησε και για το εκπληκτικό ξεκίνημα του Λεβαδειακού στο φετινό πρωτάθλημα λέγοντας πως σημασία έχουν οι βαθμοί κόντρα στις λεγόμενες μικρές ομάδες ενώ αναφέρθηκε και στο νέο προπονητή Ζοσέ Ανιγκό που στόχος του είναι να φτιάξει μία ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο.



Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Κάρλος Ζέκα:
«Άλλες φιλοδοξίες είχε στην αρχή όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα. Όμως στη συνέχεια κατέβαλε τεράστια προσπάθεια, κατάφερε να καθιερωθεί, να παίξει στην εθνική ομάδα και να αποτελέσει κολώνα του Παναθηναϊκού».

Για τον Παναθηναϊκό:
«Όταν παίζεις στην Ευρώπη μετά από έναν αποκλεισμό η πίεση στις μεγάλες ομάδες είναι τεράστια. Πόσο μάλλον όταν έχεις ένα ρόστερ καταπονημένο και κουρασμένο. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον προπονητή του Παναθηναϊκού και είναι θέμα χρόνου να βρει το δρόμο του».

Για την πορεία του Λεβαδειακού τη φετινή σεζόν:
«Έχουμε κάνει ένα καλό σχεδιασμό όμως μην ξεχνάμε πως με τις μεγάλες ομάδες όλου βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Για εμάς τα σημαντικά τώρα ξεκινάμε. Αν δεν πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει με τις υπόλοιπες ομάδες δεν θα έχουμε καταφέρει τίποτα Το θέμα είναι στα δύσκολα παιχνίδια με τις ομάδες ίδιου επιπέδου να μαζέψουμε βαθμούς. Μόνο δουλειά και βλέπουμε».

Για τον προπονητή της ομάδας, Ζοσέ Ανιγκό:
«Εμείς από μόνοι μας προσπαθούμε να κρατηθούμε πίσω. Ο προπονητής μας λέει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κάνουμε καθυστέρηση και μας διορθώνει».

Για τον Μπραντάο:
«Είναι ένας άνθρωπος που αν δεν το ξέρεις, θα πεις ότι δεν είναι ο Μπραντάο αυτός. Θέλει πάντα να δουλεύει και αυτό σου δίνει αισιοδοξία πως κάτι καλό γίνεται στο Λεβαδειακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x